Gratis producten met spaarprogramma ippies

shoppen-met-ippies

“Wie spaart die heeft wat” luidt het gezegde en daar helpen de winkels graag aan mee.
Bekende spaaracties zijn die van Douwe Egberts, waarbij je bij iedere pak koffie of thee een x aantal punten krijgt waarmee je kan sparen voor mooie koffie en thee-gerelateerde producten. Een ander bekend spaarprogramma zijn Air Mailes, die je bij tal van winkels krijgt als je een aankoop hebt gedaan. De Air Mailes zijn vervolgens weer om te ruilen voor kortingen of cadeau’s.

Online winkels zijn ook echt dol op spaarprogramma’s en doen er van alles aan om klanten zo veel mogelijk te laten terugkeren bij hun winkel. In sommige gevallen gaat een winkel zover dat het eerder op spam lijkt dan op een mooie gerichte aanbieding, in dat soort gevallen werkt de spaaractie dan ook averechts.

Spaarprogramma ippies

Een goed voorbeeld van een betrouwbare en zeer functioneel spaarprogramma is ippies.
Online sparen bij ippies.nl gaat razendsnel, omdat in tegenstelling tot de meeste spaarprogramma’s er niet 1, maar 2000 winkels zijn aangesloten. Binnen een mum van tijd heb je al genoeg punten bij elkaar gespaard om gratis cadeaukaarten van bijvoorbeeld Zalando of Bol.com te verzilveren of een andere cadeau uit de cadeaushop van ippies.

Hoe werkt ippies?

Het spaarprogramma van ippies werkt heel simpel:

  1. Je meldt je aan op ippies.nl, dit is volledig gratis en verplicht je tot niets.
  2. Wanneer je voortaan iets gaat bestellen bij een winkel, bijvoorbeeld een stofzuiger op Bol.com, ga dan via ippies.nl naar de website van Bol.com.
  3. Wanneer je vervolgens de stofzuiger hebt besteld, geeft Bol.com automatisch een seintje door aan ippies.nl dat er een product is besteld en krijg jij ippies op je account bijgeschreven (zie onderstaande afbeelding).ippies-bijgeschreven

Ippies uitgeven!

Iedere winkel heeft een verschillend aantal ippies dat je per euro verdient.
Bij Bol.com krijg je bijvoorbeeld 2 ippies per uitgegeven euro en bij Wehkamp 3 ippies per uitgegeven euro. Op ippies.nl kan je precies zien hoeveel ippies je bij een bepaalde winkel krijgt.

Na een tijdje ippies sparen is het tijd voor het leukste gedeelte: ippies uitgeven!
Je kan je ippies inruilen voor:

  • Attracties en Dagtrips
  • Goede Doelen
  • Cadeaus uit de cadeaushop
  • Cadeaukaarten (o.a. van Wehkamp, iTunes Store, bol.com en Zalando)

cadeaukaarten

Conclusie

Ippies sparen is simpel, gratis en kost je hooguit een minuut extra tijd en levert je uiteindelijk tal van gratis producten op, zonder bijbetaling!
Daarmee is ippies het beste online spaarprogramma van Nederland.